Klaris se vratila, a gde je Hanibal Lektor? VIDEO

Dugo očekivana serija "Klaris", snimljena na temelju filma "Kad jaganjci utihnu", konačno je dobila svoj prvi trejler a objavljen je i datum početka emitovanja.

Izvor: B92, Headliner

Ponedeljak, 14.12.2020.

17:46

Klaris se vratila, a gde je Hanibal Lektor? VIDEO
Foto: Getty Images, Marianna Massey / Stringer

TV kuća CBS objavila je kako će prva epizoda biti prikazana 11. februara. Radnja serije odvija se 1993. godine, godinu dana nakon što je agentkinja FBI-ja Klaris Sterling upoznala Hanibala Lektora.

I dok je uloga u filmu "Kad jaganjci utihnu" 1991. proslavila Džudi Foster, koja je za ovaj film dobila drugog Oskara u karijeri, u seriji će njenu ulogu preuzeti Rebeka Brids, 33-godišnja australijska glumica, koja je do sada bila najpoznatija po ulozi u seriji "Slatke male lažljivice".

Seriju je producirao poznati filmski i televizijski producent Aleks Kurcman, koji je objasnio zašto se u seriji neće pojaviti ni Hanibal Lektor ni agent FBI-ja Vil Grejem.

"Hanibal Lektor je neverovatan lik kao i agent FBI-ja Vil Grejam, ali lik Klaris Sterling je psihološki jedinstven i to je jedan od razloga zašto je film 'Kad jaganjci utihnu' tako dobar", objasnio je Kurcman, prenosi "Headliner".

Prema onome što je do sada objavljeno, radnja serije fokusirana je na Klaris Sterling, koja se vraća na posao na kojem lovi serijske ubice i seksualne predatore a istovremeno mora da se snalazi u političkim igrama u Vašingtonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: