Bili Ajdol ipak večeras na Gitarijadi

Poslednje veče na Gitarijadi obeležiće i nastup legendarnog Bilija Ajdola, koji iako je zbog upale sinusa otkazao svoje koncerte u Regensburgu i Padovi, to nije učinio za ovaj u Zaječaru.

Izvor: B92

Subota, 30.06.2018.

15:46

Bili Ajdol ipak večeras na Gitarijadi
Foto Getty/Christopher Polk

Ajdol nije poznat kao neko ko otkazuje svoje nastupe, ali je zbog ove neprijatnosti to učinio u okviru svoje evropske turneje u sredu i četvrtak u Regensburgu i Padovi.

U izvinjenju koje je javno uputio svojim italijanskim i nemačkim fanovima, naveo je da je ipak morao da otkaže pomenute nastupe zbog infekcije sinusa i pluća. Ajdol je ipak odlučio da nastupi danas na Gitarijadi, uz molbu da se vreme njegovog koncerta pomeri sat ranije, te tako koncert počinje u 23 sata.

Interesovanje fanova za njegov nastup je, prema rečima organizatora, veliko, a javio se i veliki broj obožavalaca iz inostranstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: