Treća sezona serije "Ubice mog oca" uskoro na TOP kanalu

SBB 12. novembra premijerno donosi dugoočekivanu treću sezonu serije „Ubice mog oca“. Nakon veoma uspešne prve i druge sezone, ekipa najgledanije krimi-serije na našim prostorima ponovo se vraća na male ekrane, a nove epizode publika će moći da prati ekskluzivno na TOP kanalu, svakog ponedeljka od 20 časova.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

U trećem serijalu serije, inspektor Aleksandar Jakovljević rešava novi slučaj ubistva uglednog lekara koji ide u nekoliko pravaca sa neočekivanim preokretom na kraju.

Foto: Promo
Foto: Promo

Kroz ovaj slučaj, serija dramski zahvata odnos javnog i privatnog sektora u toj oblasti. Paralelno, odvija se veliki rat između narko klanova oko borbe za prevlast na tržištu droge od čega Marjanović dugo pokušava da ga skloni, ali je to nemoguće.

Prošlost od koje se Aleksandar bez obzira na sve nikad nije otrgao, jer nikad i nije razjašnjeno ubistvo njegovog oca Mileta, nekadašnjeg načelnika odeljenja za narkotike, ponovo kuca na vrata. Saznaje bolnu istinu koja menja sve!

Foto: Promo
Foto: Promo

„Sa zadovoljstvom potvrđujemo najave, da svojim korisnicima nastavljamo da donosimo premijere visokobudžetnih domaćih serija. Jedna od njih je i serija Ubice mog oca na TOP kanalu, iza čijeg naslova stoji već dobro uigran tim, ojačan brojnim novim likovima. Sve epizode imaće svoje pretpremijere u okviru opcije Video Klub dan ranije, a tu su i reprizni termini na istom kanalu. Nova sezona nam dolazi u 11 novih epizoda, koje će verujem, veoma lako da okupe gledaoce TOP kanala svakog ponedeljka u 20h, kao što je to bio slučaj i do sad“, izjavila je Jovana Lukić, direktorka PR komunikacija SBB-a.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pratite uzbudljiv nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića i saznajte gde se ove sezone krije istina.