Dnevna straža

Originalni naslov: Dnevnoi dozor
Režija: Timur Bekmambetov
Uloge: Konstantin Khabensky, Vladimir Menshov, Valery Zolotukhin, Maria Poroshina, Galina Tunina, Victor Verzhbitsky, Dima Martynov
Premijera: 20. septembar

Kultura

Izvor: B92

Petak, 20.07.2007.

16:57

Default images

Predstavljajući kinematografsku viziju reditelja i scenariste Timura Bekmambetova, "Day Watch (Dnevnoi Dozor)" je drugi deo trilogije zasnovan na naučnofantastičnim romanima Sergeja Lukjanenka.

Opčinjavajuća kombinacija vrhunskih vizuelnih efekata, neverovatnih akcionih sekvenci i strave, "Noćna straža" je postala trenutni hit kada se pojavila u Rusiji 2004, i oborila sve rekorde od raspada Sovjetskog Saveza.

Smešten u savremenu Moskvu, film "Day Watch (Dnevnoi Dozor)" prati sukob i ravnotežu koja se održava između sila svetlosti i tame – rezultat srednjovekovne pogodbe između suprotstavljenih strana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: