Utorak, 04.04.2017.

13:35

X25 osvojio treće mesto u FCS ligi - finale 9. aprila

Izvor: KlanRUR

X25 osvojio treće mesto u FCS ligi - finale 9. aprila

Sinoć je završena borba za treće mesto a ujedno i poslednji meč pred LAN finale regionalne LoL lige.

U okršaju između X25 eSports i Mistiga Crew, videli smo velika iznenađenja u individualnom performansu ali i očekivane krajnje rezultate.

Kako je Grom bio sprečen da učestvuje u borbi za treće mesto, KaPPA ga je zamenio u ulozi Mistiga džanglera. Igrač o kojem se malo znalo pre meča je u veoma dominantnom stilu otvorio drugu i treću partiju.

Na žalost cele ekipe Mistige, čak iako su uz pomoć Kape uspeli da stvore nenormalne prednosti u maltene svakom meču, tu prednosti nisu znali da pretoče u pobede. Nedostatak timske koordinacije i odlučnosti u više situacija ih je dovela da je X25 u svakom meču uspeo da se vrati u igru, preotme kontrolu i završi ovu seriju rezultatom 3-0.

Finalisti imaju kratku pauzu do 09. aprila, kada ih očekuje konačni okršaj na FCS LAN Finalu koje će se održati u Domu Omladine u Beogradu od 12:00 časova.

Mečeve možete pogledati večeras na Sport Klubu 3, a sve informacije o Finalu možete naći na sajtu: fortunaesports.com

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

22 h

Podeli: