Srbija

Sreda, 24.10.2012.

11:05

Međunarodna konferencija o Koridoru

Međunarodna naučno stručna konferencija "Koridor 10 - održivi put integracija" biće održana sutra u Privrednoj komori Beograda.

Izvor: Tanjug

Default images

Konferencija ima za cilj da razmotri mogućnosti razvoja transportno - logističkih i drugih delatnosti na prostoru multimodalnih koridora.

U postojećim uslovima, za sve zemlje u regionu Evrope, od izuzetne važnosti su poboljšanje ekonomičnosti, efikasnosti, bezbednosti, zaštite životne sredine, konkurentnosti, inovacija i održivog razvoja, saopštila je PKB.

Mnoga pitanja zahtevaju dalju razmenu iskustava, znanja i ideja za usmeravanje i koncipiranje razvoja integrisanog saobraćajnog sistema.

Konferencija se organizuje u saradnji sa Saobraćajnim fakultetom u Beogradu i Prometnim institutom iz Ljubljane, pod pokroviteljstvom Ministarstva saobraćaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

16 h

Podeli: