Petak, 18.08.2017.

13:02

Grupa Srba pukom srećom izbegla tragediju u Barseloni

U momentu terorističkog napada u Barseloni u ulici Las Ramblas našla se i grupa od 32 srpskih turista, ali niko nije povređen.

Izvor: Tanjug

Grupa Srba pukom srećom izbegla tragediju u Barseloni
Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Oni su, inače, smešteni u letovalištu Ljoret de Mar i taj dan su sa grupom turista iz BiH krenuli u obilazak Barselone.

"Veći deo grupe zadržao je most koji se podigao da prođu jedrilice. Oko sedam, osam turista iz naše zemlje je prešlo most i u vreme incidenta nalazili su se na početku ulice Las Ramblas, dok se incident dešavao na drugom kraju ulice", kažu u agenciji Rapsodi travel preko koje je grupa turista iz Srbije otišla u Španiju.

Kako kažu, srpski turisti su videli samo stampedo ljudi koji se spušta niz ulicu, ali nisu znali u prvom momentu o čemu se radi.

"Svi srpski turisti su dobri, bezbedni, niko nije povređen. Povratak iz Barselone trajao je duže, jer je policija kontrolisala sva vozila i autobuse. Kontrolisan je i autobus u kom su bili srpski turisti", naveli su u agenciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: