Ponedeljak, 21.03.2016.

13:59

Kraj saradnje B92 i Jelene Kosanić Podunavac

RDP B92 saopštava da posle 17 godina uspešne saradnje Jelena Kosanić Podunavac, jedan od osnivača televizije B92, odlazi i više neće biti deo našeg tima.

Izvor: B92

Kraj saradnje B92 i Jelene Kosanić Podunavac
Foto: B92

Posle razmimoilaženja u odlukama oko ukidanja ponoćnih vesti i preusmeravanja resursa informative na druge formate unutar kuće, doneta je sporazumna odluka, uz saglasnost obe strane.

Zajedno sa timom novinara i urednika Jelena Kosanić Podunavac je proteklih godina, kao urednica informativnog programa učinila mnogo da vesti B92 istraju u objektivnom informisanju javnosti, slobodno i hrabro istražujući tamo gde se drugi ne usuđuju. To će i nadalje ostati uređivačka politika informativnog programa B92, jer je to naše trajno opredeljenje i ono što gledaoci od nas očekuju.

Menadžment B92 se zahvaljuje Jeleni Kosanić Podunavac na izuzetnom zalaganju, savesnom i profesionalnom radu u proteklih 17 godina i želi joj uspeh u daljoj karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: