Advokatica oca dečaka koji je ubio devetoro: "Oružje držano u skladu sa zakonom"

Advokatica Vladimira K. čiji je sin K. K. (13) ubio devet i ranio sedam osoba, rekla je da su oružje i municija osumnjičenog bili obezbeđeni po zakonu.

Izvor: B92

Petak, 05.05.2023.

19:07

Advokatica oca dečaka koji je ubio devetoro:
Foto: TANJUG/ ZORAN ŽESTIÆ/ nr

Irina Borović je navela da je municiju i oružje koji su pronađeni držao u skladu sa propisima, kao i da za sve oružje ima odgovarajuće dozvole i da je član Sportskog udruženja.

"Sve je bilo u potpuno legalnom posedu, obezbeđeno, zaključano, pod šiframa, čaK i dopunski obezbeđeno u odnosu na ono što zakon propisuje", istakla je Borović.

Pre svega, Borović je u ime porodice Vladimira K. i njegovog sina izjavila saučešće porodicama ubijenih, te je zamolila medije da budu obazriviji zbog porodica ubijenih i osumnjičenig.

Otac Vladimir K. je kako navodi Borović tek sad saznao za pune razmere ovog događaja.

Tužilaštvo sumnjiči Vladimira K. za krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti. Kosta K. (13) ne može da bude krivično odgovoran za ubistva koja je počinio jer nije navršio 14 godina.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: