Ovo je trenutak nade: Uplakane oči deteta i spasioci koji mu daju vodu iz čepa VIDEO

Društvene mreže, televizije, portali... puni su strašnih snimaka iz Turske i Sirije u kojima broje mrtve nakon zemljotresa.

Izvor: B92

Sreda, 08.02.2023.

10:30

Ovo je trenutak nade: Uplakane oči deteta i spasioci koji mu daju vodu iz čepa VIDEO
Tanjug/AP Photo/Hussein Malla/ilustracija

Prema poslednjim informacijama, u obe zemlje stradalo skoro 10.000 ljudi, a preko 32.000 ih je povređeno. Spasioci pokušavaju, na sve moguće načine da dođu do preživelih, ako ih uopšte sada već i ima.

Ipak, u moru vesti i snimaka velike tragedije koja je zahvatila Tursku i Siriju, izdvaja se jedna koja malo uliva nadu. na tom snimku spasioci kroz minijaturni otvor, daju vodu zarobljenom detetu.

Reč je o dečaku, starom 4 godine. Iako su mu oči uplakane, dok pije vodu koju mu daju iz čepa od flašice vidi se sreća jer ga je neko pronašao i pokušava da ga izvuče.

Zove se Arif Kan i proveo je 43 sata među ruševinama, a potom je spasen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: