Antihrist ili "mali demon"? VIDEO

Objavljen je snimak Putinovih propagandista o tome da li je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski antihrist ili "samo mali demon“.

Izvor: index.hr
Podeli
 EPA-EFE/Toms Kalnins
EPA-EFE/Toms Kalnins

Snimak emisije, koja se emituje na ruskoj državnoj televiziji, objavila je na Tviteru Džulija Dejvis, kolumnista Dejli Bista.

"Verujem da pravoslavna crkva treba da proglasi da je Zelenski zvanični dolazak Antihrista. On je zvanični Antihrist. Sa stanovišta pravoslavlja, ovaj čovek je klasični Antihrist“, rekao je ruski politički analitičar Araik Stepanjan.

"Treba zaboraviti prezime Zelenski. Treba ga jednostavno zvati Antihrist. On se dogovorio sa đavolom i ispunjava svoje obaveze po ovom ugovoru. O tome ne može biti diplomatije i bliskosti. Moramo shvatiti da se događa uništenje pravoslavlja i njegovo iskorenjivanje", rekao je on.

"On je samo mali demon"

Drugi gost emisije se nije složio sa ovom tezom. On misli da je Zelenski "samo mali demon".

"Laskate Zelenskom nazivajući ga Antihristom. On je samo mali demon, ali ništa više od toga. Da, on služi Antihristu", rekao je politikolog Aleksandar Kamkin.

Stepanian odgovara da mali demon ne može dovesti do tolikog krvoprolića. "Mali demon to ne bi mogao da uradi", rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 637 idi na stranu