Kosovska policija dobila saopštenje; "Postoje tri faze"

Kosovska policija za region Sever dobila je saopštenje u vezi sa fazama preregistracije vozila.

Izvor: B92

Sreda, 02.11.2022.

14:59

Kosovska policija dobila saopštenje;
EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Preregistracija vozila KM odnosno srpskih registarskih tablica gradova na Kosovu i Metohiji, na "RKS" tablice, na osnovu kojih bi u prvoj fazi trebalo da deli "opomene", odnosno "ukore" građanima, a u drugoj da pišu novčane kazne, pišu mediji.

Prema rečima portparola Bratislava Radovića, kosovskoj policiji za region Sever prosleđeno je saopštenje Kancelarije za informisanje iz Prištine, odnosno glavne Direkcije policije "o sprovođenju odluke o preregistraciji vozila" koju je donela vlada privremenih kosovskih institucija, a koja će se odvijati po fazama.

"Dobili smo službeno saopštenje Kancelarije za medije u Prištini koje se odnosi na preregistraciju vozila sa srpskih na tablice RKS. Prema ovoj odluci, preregistracija se sprovodi u tri faze, prva faza su ''ukori'' koji će se uručivati vozačima, a potom će biti izricane novčane kazne", izjavio je za medije Radović i dodao da će, kako je navedeno u saopštenju, u sprovođenju ove odluke učestvovati svi policajci na čitavom Kosovu i Metohiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: