Vozači, oprez u vožnji

Prepodnevna magla uz rečne tokove, naročito uz Savu, Dunav, Drinu i Moravu, kao i moguća kiša koju najavljuju meteorolozi, otežavaće vožnju, saopštio je AMSS.

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.09.2022.

07:20

Vozači, oprez u vožnji

Vozačima se savetuje da uspore i brzinu prilagode uslovima na putu, i da u vožnji održavaju odstojanje, dovoljno da na vreme i bez posledica zaustave vozilo ako za tim postoji potreba.

Posebna pažnja neophodna je na putnim pravcima na kojima se izvode radovi, i gde je, u zavisnosti od protoka vozila, saobraćaj u pojedinim delovima dana usporen.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na izlasku iz zemlje, po tri sata čekala su na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija i Šid.

Na Batrovcima su teretnjaci čekali jedan sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: