Tramp upozorio: "SAD preti sudbina Sovjetskog Saveza"

Glavna pretnja SAD dolazi iznutra, zbog čega zemlja može da ponovi sudbinu SSSR-a, Venecuele ili Kube, izjavio je bivši predsednik SAD Donald Tramp.

Izvor: B92

Sreda, 27.07.2022.

14:16

Tramp upozorio:
Foto: Profimedia

Prema njegovim rečima, u Sjedinjenim Američkim Državama se nagomilalo mnogo problema, među kojima i porast kriminala, korupcija u obrazovnom sistemu, birokratija, visoka inflacija i priliv migranata.

Tramp je obećao da će nastaviti političku aktivnost, bez obzira na napore korumpiranog državnog aparata da ga u tome spreči.

"Ako se ja ovim ne budem bavio, naša nacija će biti osuđena na to da postane još jedna Venecuela ili Sovjetski Savez. Krećemo se u tom pravcu ili ka tome da se pretvorimo u Kubu velikih razmera“, rekao je Tramp.

Izlaganje na forumu u Vašingtonu je prva pojava bivšeg predsednika SAD u glavnom gradu Amerike nakon predsedničkog mandata. On je i ranije kritikovao rad administracije Džozefa Bajdena.

Između ostalog, Tramp je rekao da je politika prema Ukrajini ludost i izjavio da ona može da dovede do rata svetskih razmera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: