Brnabićeva: "Želja nam je da imamo vladu do kraja jula"

Nakon sednice Predsedništva SNS-a obratila se premijerka Ana Brnabić.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.06.2022.

18:16

Brnabićeva:
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

Ona je rekla da je SNS spreman da radi sa svima koji su spremni da podrže njihovu viziju Beograda i Srbije.

Brnabićeva je dodala i da je SNS spreman da radi sa svima koji su spremni da podrže njihovu viziju Beograda i Srbije.

Kako je rekla, koalicija u gradu se nikako ne vezuje za one na republičkom nivou, koje mogu ali i ne moraju biti iste.

"Želja nam je da imamo vladu do kraja jula. Nažalost, na najgori način i u najkompleksnijim vremenima uvezene krize i rata u Ukrajini, videli smo kako izgleda kada imate neozbiljne i neodgovorne ljude koji po svaku cenu hoće da pregovaraju o nekim izbornim uslovima, ne razmišljajući na to kako će to uticati na okončanje tih izbornih radnji. Sada imate beskonačne žalbe i beskonačan izborni proces sa kojim SNS nema nikakve veze. Ne možemo da zaokružimo izborne radnje i predsednik ne može ni da krene u konsultacije", rekla je Ana Brnabić.

Premijerka ističe da su mnogi pokazali svoju neodgovornost i neozbiljnost, i da cenu toga plaćaju svi građani Srbije.

"Nismo nikog želeli da molimo za podršku i dodatne odbornike, imamo rezultate i jasan plan, konkretne projekte i želeli smo da nas stranke podrža ako veruju u taj plan i projekte. Nemamo nikakav problem da idemo ponovo na izbore u gradu", rekla je Brnabićeva. Pročitajte još:

Niko iz SNS nije se venčao za funkciju

Niko se iz SNS nije venčao za funkciju, a dosadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić će možda biti na nekoj drugoj funkciji, a možda i neće, izjavila je danas potpredsednica SNS Ana Brnabić.

Ona je, posle sednice Predsedništva SNS, tako odgovorila na novinarsko pitanje šta je sa Goranom Vesićem, koji je devet godina svaki dan radio za Beograd, te da li će on biti u gradskoj vlasti.

"Niko iz naše stranke se nije venčao za funkciju i potpuno je u redu da ljudi budu na određenoj funkciji, da rade neki posao, a onda da ga više ne rade, ali će Vesić možda biti na nekoj drugoj funkciji, možda neće i to je potpuno prirodno", rekla je Brnabićeva.

Ona je zahvalila novinaru što je makar za nekoga od njih rekao da je svaki dan radio, u interesu građana, dodajući da je lepo što to prvi put čuje, ali da bi bilo još lepše i fer da se to kaže dok je neko na funkciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: