"Srbijo, očekuj našu osvetu"; Tviter gori zbog snimka čoveka sa maskom koji preti: "Vi ste sledeća meta" VIDEO

Za sada nepoznata osoba preti građanima Srbije i predstavlja se kao član grupe Anonimus.

Izvor: B92
Podeli

Dojave o bombama ne prestaju. Samo juče pretnje o postavljenim bombama su poslate na adrese više od 90 osnovnih i srednjih škola. I danas je stigla dojava o navodno postavljenoj bombi u tržnom centru u Rajićevoj u centru Beograda.

Da je cela stvar otišla predaleko govori i preteći sadržajsnimka koji se pojavio nedavno na Tviteru a koji je objavio korisnik koji se predstavlja kao navodno jedan od pripadnika poznate hakerske grupe Anonimus.

"Zdravo, Srbijo. Vi aktivno podržavate Rusiju u njihovim krvavim i terorističkim akcijama prema Ukrajini. Nije vas briga za ljudske žrtve i jadnu ukrajinsku decu i zato ste vi naša sledeća meta. Želim da vam postavim pitanje: Da li ste stvarno toliko glupi ili ne? Ali to nije važno u ovom trenutku, samo očekujte našu osvetu zbog svoje zaslepljenosti i gluposti. Mi smo Anonimus, ne zaboravljamo i ne opraštamo. Očekujte nas", čuje se na snimku.

Podmetnute bombe

Više na:

Podsetimo, danima se građani kako Beograda tako i gradova u Srbiji maltretiraju lažnim dojavama o podmetnutim bombama u tržnim centrima, avionima, zoo-vrtu, školama, na mostovima...

Srbi se očigledno nisu uplašili pretnje navodnog člana grupe "Anonimusi".

Srbi su na Tviteru odmah reagovali i pokazali dotičnom da ga se ne plaše. Objavljen je snimak iz serije "Moj rođak sa sela" u kom Rajko Malešević (koga glumi Tanasije Uzunović) poručuje:,"Šta ti je prijatelju, ajde? Nije red silu da spominješ. Ti prebiješ nekog od naših, mi ti zapalimo stovarište... Ti nama štalu i mašine, mi tebi kuću... Ti ubiješ nekog od naših, mi ti pobijemo sve živo što imaš u kući... I kakva ti je to računica?"

Objavljeni su i gifovi na kojima su lider SRS Vojislav Šešelj, Hazbula, Manda iz filma "Lepa sela lepo gore"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 112 idi na stranu