Haos na ulicama – policija hapsila zbog obavezne vakcinacije VIDEO/FOTO

Policija na Novom Zelandu uhapsila je oko 20 osoba, tokom trećeg dana kovid protesta inspirisanih velikim demonstracijama protiv obavezne vakcinacije u Kanadi.

Izvor: B92

Petak, 11.02.2022.

11:01

Haos na ulicama – policija hapsila zbog obavezne vakcinacije VIDEO/FOTO
Tanjug/Mark Mitchell/NZ Herald via AP

Novozelandski demonstranti protiv vakcinacije rasterani su ispred zgrade parlamenta trećeg dana protesta, piše britanski Gardijan.

Kako se navodi, policija je angažovala oko 100 dodatnih policajaca iz cele zemlje kako bi pokušali da uklone demonstrante ispred zgrade parlamenta, gde su postavili šatore i parkirali automobile, blokirajući saobraćaj.
Tanjug/Mark Mitchell/NZ Herald via AP
Stotine ljudi protestovalo je juče, treći dan zaredom, zbog zabrinutosti vezanih za kovid ispred novozelandskog parlamenta u Velingtonu.
Tanjug/Mark Mitchell/NZ Herald via AP
Inspirisani velikim protestima protiv obavezne vakcinacije u Kanadi, novozelanski demonstranti su prisvojili krilaticu "Konvoj slobode" i blokirali ulice u glavnom gradu, navodi Gardijan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: