Novine: "Crnogorska kriza između državnog i moždanog udara"; "Milanović izazvao gnev u svetu i Ukrajini"

Dnevne novine za četvrtak, 27. januar pišu o epidemiološkoj situaciji u zemlji, o potrazi za nestalim Splićaninom i o "crnogorskoj krizi".

Izvor: B92

Sreda, 26.01.2022.

20:59

Novine:

"Politika" na naslovnoj strani izdvaja priču o "crnogorskoj krizi" i o sve izvesnijoj odluci vladajuće koalicije u susret izborima - "SNS i SPS odvojeno na izbornim listama".
"Večernje novosti" pišu o tome da je zvanničnica EU gazila "dejton", kao i o tome da su i Crnogorsci dobili saznanja o planiranju atentata na Vučića.
"Blic" na naslovnici piše o sve češćim izastopnim infekcijama omikron sojem koronavirusa i o gnevu koji je u svetu i u Ukrajini izazvao Milanović.
"Kurir" je naslovnu stranu posvetio nesrećama - "Nezapamćena tragedija: Crna noć" i podatku da se sve više dece zaražava koronom.
"Alo" piše o potrazi za nestalim Splićaninom i o planiranju atentata na Aleksandra Vučića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: