Kena ima novu stranku

Bivši poslanik i predsednik Izvršnog odbora DS Radoslav Milojičić Kena izabran je za predsednika Srpske levice, stranke koja će izaći na aprilske izbore.

Izvor: B92

Utorak, 25.01.2022.

10:08

Kena ima novu stranku
Screenshot TV B92

Nedeljama unazad spekulisalo se o tome da se Milojičić vraća u politiku, ali nije bilo preciznijih informacija. Kako saznaje Blic, Komunistička partija čiji je predsednik bio Joška Broz, unuk Josipa Broza Tita, promenila je na Kongresu održanom prethodnog vikenda naziv u Srpska levica. Za predsednika je potom predložen i izabran Milojičić.

"Joška Broz podneo je ostavku, a Kena je predložen za predsednika stranke i na tu funkciju je izabran u nedelju", otkriva sagovornik "Blica".

U izjavi za taj list Milojičić je potvrdio da je Srpska levica osnovana pre nekoliko dana i da će on biti lider stranke.

"Postojimo tek nekoliko dan, mlada smo stranka. Ideja je da se uključi što veći broj mladih ljudi, nova generacija političara na čemu već dugo insistiram i da izađemo na izbore za dva meseca", kaže Milojičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: