Novine: "Vulin: Zvicer sprema atentat na Vučića"; "Stigla flurona - da li treba da se zabrinemo"

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 22. januar, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme.

Izvor: B92
Podeli

"Poltika" u sutrašnjem broju donosi priču o planovima za atentat na predsednika Aleksandra Vučića pod naslovom: "Vulin: Zvicer sprema atentaz na Vučića", kao i intervju sa dr Šeklerom: "Opravdana bojazan od zaražavanja u školama".

"Blic" u najnovijem broju donosi priču o izbacivanju Rio Tinta: "Kako je Rio Tinto izbačen iz Srbije", kao i članak o prvom slučaju kombinacije koronavirusa i gripa u Srbiji: "Stigla flurona - da li treba da se zabrinemo".

"Večernje novosti" donose detalje plana o atentatu na presednika Vučića: "Kavčani spremaju atentat na Vučića", ali i pritiscima zapadnih ambasada na Vučića: "Četvorka zahtevala da ostane Rio Tinto".

Dnevni list "Kurir" na svojoj naslovnoj strani takođe donosi priču o informacijama o planiranom atentatu na presednika Republike: "Atentat", ali i donosi intervju sa epidemiologom dr Tiodorovićem: "Flurona".

"Alo" donosi priču o incidentu u koji je umešan unuk Bogoljuba Karića: "Karićev unuk nožem napao komšiju", kao i širenju omikrona u Evropi: "Zaraženih sve više, a mera sve manje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 183 idi na stranu