Novine: "Vulin: Zvicer sprema atentat na Vučića"; "Stigla flurona - da li treba da se zabrinemo"

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 22. januar, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme.

Izvor: B92

Petak, 21.01.2022.

21:06

Novine:

"Poltika" u sutrašnjem broju donosi priču o planovima za atentat na predsednika Aleksandra Vučića pod naslovom: "Vulin: Zvicer sprema atentaz na Vučića", kao i intervju sa dr Šeklerom: "Opravdana bojazan od zaražavanja u školama".
"Blic" u najnovijem broju donosi priču o izbacivanju Rio Tinta: "Kako je Rio Tinto izbačen iz Srbije", kao i članak o prvom slučaju kombinacije koronavirusa i gripa u Srbiji: "Stigla flurona - da li treba da se zabrinemo".
"Večernje novosti" donose detalje plana o atentatu na presednika Vučića: "Kavčani spremaju atentat na Vučića", ali i pritiscima zapadnih ambasada na Vučića: "Četvorka zahtevala da ostane Rio Tinto".
Dnevni list "Kurir" na svojoj naslovnoj strani takođe donosi priču o informacijama o planiranom atentatu na presednika Republike: "Atentat", ali i donosi intervju sa epidemiologom dr Tiodorovićem: "Flurona".
"Alo" donosi priču o incidentu u koji je umešan unuk Bogoljuba Karića: "Karićev unuk nožem napao komšiju", kao i širenju omikrona u Evropi: "Zaraženih sve više, a mera sve manje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: