Labović posle saslušanja napao sestru?

Bivši košarkaški reprezentativac Dragan Labović priveden je juče zbog sumnje da je posle svađe sa taksistom ukrao njegov automobil.

Izvor: B92

Sreda, 08.12.2021.

14:28

Labović posle saslušanja napao sestru?
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©

Međutim, mediji tvrde da je posle saslušanja u policiji i puštanja na slobodu napao i svoju sestru.

Izvor "Kurira" tvrdi da ga je posle tog napada pregledala Hitna pomoć i po nalogu tužilaštva prebacila u psihijatrijsku ustanovu Dr Laza Lazarević.

"Labović se još tokom prvog saslušanja u policiji čudno ponašao, pa je bila pozvana Hitna pomoć koja ga je još tada pregledala. Konstatovano je da nema potrebe za hospitalizacijom, posle čega je pušten, a krivična prijava za krađu kola trebalo je da bude podneta u redovnom postupku", objašnjava sagovornik Kurira.

Međutim, kako navodi, ubrzo je policija ponovo morala da interveniše pošto je njegova sestra kod koje je došao prijavila nasilje u porodici.

"Policija je ponovo pozvala Hitnu pomoć da asistira, zbog neobičnog ponašanja Labovića u kući. Tada je sproveden u psihijatrisjku ustanovu u kojoj bi trebalo da provede 15 dana posle čega bi mogao zbog nasilja u porodici da bude prebačen u pritvor", otkrio je sagovornik tog lista i dodaje da je ranije napravljen protokol između ustanove za lečenje psihijatrijskih bolesnika i tužilaštava, po kome se postupa u ovakvim i sličnim slučajevima nasilja u porodici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: