Ambasadi SAD u Prištini stiglo upozorenje: Prete teroristički napadi; Navedeno i moguće mesto

Iz Stejt departmenta stiglo obaveštenje ambasadi SAD u Prištini da terorističke grupe nastavljaju da planiraju moguće napade na Balkanu, uključujući i KiM.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.11.2021.

15:00

Ambasadi SAD u Prištini stiglo upozorenje: Prete teroristički napadi; Navedeno i moguće mesto
Foto: Depositphotos/stillfx

Zato su iz tog diplomatskog predstavništva upozorili svoje zaposlene da izbegavaju velike tržne centre i mesta masovnijih okupljanja na Kosovu i Metohiji, navode Novosti.

"Teroristi i bez upozorenja mogu da napadnu šoping centre, pijace, saobraćajne destinaciji, hotele, bogomolje, parkove... ", upozorili su iz Ambasade SAD.

Na oprez svojih zaposlenih pozvala je i misija Oebs na Kosovu, uz preporuku da ne posećuju velike šoping-molove do 30. novembra, a kao moguća meta, kako je navedeno u jednom od saopštenja, navodi se tržni cetar "Aljbi mol" kod Uroševca.

Kao mogući izvođač terorističkih napada spominje se "Vuk samotnjak".

S druge strane, kosovska policija negira pomenute navode, navele su Novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: