Jerevan: Pretrpeli smo gubitke tokom sukoba na granici

Jermenska vojska saopštila je danas da je da je pretrpela gubitke i izgubila dve pozicije tokom azerbejdžanskog napada na istočnoj granici dve zemlje.

Izvor: B92

Utorak, 16.11.2021.

14:29

Jerevan: Pretrpeli smo gubitke tokom sukoba na granici
Ilustracija: EPA-EFE/ CHRISTOPHE PETIT TESSON

Ministarstvo odbrane iz Jerevana navelo je da je do 16.00 situacija na istočnoj granici ostala "izuzetno napeta", preneo je Armenpres.

"Kao rezultat sukoba koji su počeli kao rezultat azerbejdžanskog napada na jermenske pozicije, ima ubijenih i ranjenih na jermenskoj strani, a informacija o gubicima se i dalje proverava, dok je potvrdjen gubitak dve pozicije", navelo je ministarstvo.

Dodaje se da su kontramere jermenske vojske nanele veliku štetu azerbejdžanskim snagama, po pitanju ljudstva i materijalnih gubitaka.

Ministarstvo odbrane dodaje da se intenzivne borbe nastavljaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: