"Jedna harmonika otkrila pravo lice" VIDEO

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik komentarisao je reagovanja opozicionih stranaka u Srpskoj na to što je uveo harmonikaša u njegov kabinet u Sarajevu.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pročitajte još:

"Šta je tu nenormalno? S Komšićem sam pio rakiju"

Ne prestaje bura u Sarajevu, Dodikova osveta – uz harmoniku VIDEO

On je poručio da je "jedna harmonika uspela da izvede na čistac opoziciju i otkrije njihovo pravo lice".

Dodik je u izjavi za Srnu rekao da je gledao i Mladena Ivanića, i Mirka Šarovića i Branislava Borenovića kako bez imalo stida interese Republike Srpske zamenjuju probosanskom politikom, ali da ni tada ni sada nije govorio da nisu normalni niti da ga je stid šta rade.

"Govorio sam da je to što rade izdajnički čin prema Republici Srpskoj i opasna politika. Da sam imao nameru juče da ih sve izvedem na čistac verovatno ne bih uspeo kako je uspela jedna harmonika. Meni je i juče bilo žao na šta su spale te probosanske pripejd partije", rekao je Dodik na optužbe opozicije da, kako su rekli, nije normalan i da ga se stide nakon što je uveo harmonikaša u zgradu Predsedništva BiH u Sarajevu i zapevao srpske pesme.

Dodik kaže da je sramota prodati fiskalni suverenitet Republike Srpske, što je uradio Ivanić i PDP, pa se hvaliti time i mnogo čega još što je izdašno davao pa se hvalio.

"Evo da i ja budem malo u trendu pa da kažem da je i mene bilo stid na šta je spala opoziciona scena Republike Srpska da juče čeka šta će reći SDA i Željko Komšić da bi se i oni oglasili i ponovili njihove reče", naveo je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 183 idi na stranu