Policija u Negotinu uhapsila osumnjičene za pokušaj iznude

Policija u Negotinu uhapsila je M. B. (39) i D. S. (21) zbog sumnje da su pokušali da iznude novac muškarcu (57) iz okoline Negotina, saopštio je danas MUP.

Izvor: B92

Utorak, 28.09.2021.

14:55

Policija u Negotinu uhapsila osumnjičene za pokušaj iznude
Foto: Profimedia

Uhapšeni M. B. se tereti da je 26. i 27. septembra više puta zvao telefonom 57-godisnjeg muškarca i pričao mu kako su njegovog sina, osumnjičenog D. S., otela nepoznata lica iz Novog Sada, koja za njega traže novac u iznosu od 1.000 evra.

Nakon predaje novca, ta svota je pronađena kod M. B. dok je drugog osumnjičenog D. S. policija pronašla kako se skriva u kući M.B.

Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo iznuda i određeno im je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: