Vučić: Merkel nesumnjivi lider, sad imam strah; Merkel: Vučić ne daje lažna obećanja VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i nemačka kancelarka Angela Merkel sastali su se u Beogradu i, posle sastanka, održali zajedničku konferenciju za medije.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 13.09.2021.

06:20

Default images

Vučić je do sada više puta izrazio zahvalnost Merkelovoj za sve što je činila za Srbiju dok je bila na funkciji kancelara Nemačke. Merkelova je, rekao je više puta Vučić, mnogo učinila za Srbiju, posebno kada je reč o nemačkim investicijama u zemlji. Istu poruku Vučić je ponovio i u večerašnjem obraćanju.

Kancelarka, koja posle Beograda ide u Tiranu gde će se sastati sa premijerima zemalja Zapadnog Balkana, u Beogradu će boraviti najduže i za to vreme će imati niz sastanaka. Ona je podvukla značaj saradnje Srbije i Nemačke, kao i da je neophodno uraditi sve što je potrebno kako bi se i Srbija i druge zemlje Zapadnog Balkana priključile EU.

Sve o tome kako je tekla poseta Angele Merkel Beogradu možete pročitati u LIVE blogu B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: