Crnogorska policija s dugim cevima na ulicama; Nađeno preko tone kokaina VIDEO

U Podgorici sinoć u policijskoj akciji zaplenjena rekordna količina droge, oko tone i po kokaina. Oglasila se i policija.

Izvor: Vijesti, Tanjug

Petak, 27.08.2021.

06:40

Crnogorska policija s dugim cevima na ulicama; Nađeno preko tone kokaina VIDEO
Ilustracija: Depositphotos/ Chalabala

"Dve osobe su uhapšene u akciji policije u kojoj je sinoć zaplenjeno više od tonu kokaina", saopšteno je na zvaničnom tviter nalogu Uprave policije. Droga je, dodaje se, zaplenjena u jednom magacinu u Zeti, a nalazila se u pošiljci banana.

"Policija je zaplenila 1.205 pakovanja opojne droge kokain u mestu Mojanovići u Zeti ukupne težine preko jedne tone. Droga je pronađena u pošiljci banana. Dve osobe lišene su slobode", saopšteno je iz policije.

Podgorički mediji pak navode da je zaplenjeno oko jedne ipo tone kokaina.

Zbog ove akcije u kojoj je zaplenjena najveća količina droge ikada u Crnoj Gori, sinoć su bile blokirane ulice u blizini Uprave policije, a policija naoružana dugim cevima je blokirala ulice.

Oglasio se Abazović

Na uspešnoj akciji zaplene kokaina pripadnicima policije čestitao je potpredsednik vlade Dritan Abazović.

Čestitam direktoru, menadžmentu i službenicima Uprave policije i Uprave prihoda i carina na istorijskoj zapleni kokaina. Radimo što smo obećali. Crna Gora neće biti zemlja kriminala", poručio je Abazović na Tviteru

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: