Mediji: Autobus zakačio bahato parkirani audi na okretnici, mladići napali vozača GSP-a VIDEO

Grupa nepoznatih mladića u nepropisno parkiranom audiju na okretnici autobusa u Šafarikovoj ulici u Novom Sadu napala je vozača GSP-a nakon sudara.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.07.2021.

10:00

Mediji: Autobus zakačio bahato parkirani audi na okretnici, mladići napali vozača GSP-a VIDEO
Ilustracija: Depositphotos/emevil

Kako tvrde tamošnji mediji, očevici tvrde da je automobil audi bio nepropisno parkiran na okretnici, a autobus nije mogao da prođe i zakačio je vozilo.

Mladići iz audija nasrnuli su na vozača, a potom i na patrolu policije koja je došla nakon sudara. Ubrzo se na mestu sukoba pojavio veliki broj policijskih patrola, a mladići su privedeni, javlja portal "NS uživo".

Za sada nije poznato da li je neko povređen u ovom incidentu. Inače, prolazak i zaustavljanje automobila na ovoj okretnici je strogo zabranjeno, navodi se na ovoj internet-stranici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: