Nova vest
Košarka 4

27.4.2024.

8:48

"Ludnica" u Indijani – pljuštalo u produžetku, Milvoki pao bez Janisa VIDEO

Za razliku od duela između Dalasa i LA Klipersa, odnosno, Minesote i Finiksa, mnogo više neizvesnosti bilo je u meču između Indijane i Milvokija.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Michael Conroy

Njihov treći meč u seriji je završen posle produžetka rezultatom 121:118 u korist Pejsersa, koji sada imaju vođstvo od 2-1.

Sjajan je bio Majls Tarner sa 29 poena i devet skokova, ali je na kraju trijumf doneo Tajris Halibarton sa tripl-dablom od 18 poena, 10 skokova i čak 16 asistencija i ključnim poenima u završnici produžetka.

Milvoki, koji je bio bez Janisa Adetokumba, predvodili su Kris Midlton sa 42 poena i 10 skokova, dok je Demijan Lilard dodao 28 koševa.

Njih dvojica su dugo "vukli" Bakse i vratili ih iz minusa od 15 poena.

U poslednjoj deonici se zakuvalo i gledali smo rezultatsku klackalicu, sve dok Indijana nije uspela da povede u poslednjem minutu.

Tada je sjajni Kris Midlton pogodio težak šut za tri poena sekund pre kraja za produžetak.

Ali, "ludnica" je tek sledila.

Posle egal četiri i po minuta u produžetku, najpre je Nejsmit pogodio trojku za 118:115 Indijane, da bi Midlton uzvratio o tablu za 118:118.

U poslednjih sedam sekundi je Tajris Halibarton uzeo loptu i krenuo u prodor, poentiravši uz faul.

Ostalo je još sekund i po za Midltona da još jednom uzvrati, ali ovog puta nije uspeo i Indijana je povela sa 2-1 u seriji.

Podeli:

Komentari 4

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu