Šapić: SNS postoji zbog Srbije i građana

Vranje -- Srpska napredna stranka postoji zbog Srbije i njenih građana, a ne obratno, rekao je danas potpredsednik GO SNS Aleksandar Šapić.

Izvor: Tanjug
Podeli
Tanjug/Tara Radovanović
Tanjug/Tara Radovanović

On je sastanku Okružnog odbora SNS Pčinjskog okruga u Vranju, održanom u četvrtak, rekao da će SNS će biti jača i snažnija ako Srbija bude snažnija.

Šapić je zahvalio prisutnima na sjajnom dočeku punom fascinantne i mladalačke energije posvećenih i vrednih ljudi.

On je dodao da će se truditi da tokom sledećih mesec i po dana obidje celu Srbiju kako bi se upoznao sa ljudima u mesnim odborima stranke i dao svoj doprinos.

Zalagaćemo se za sve stvari koje su već istrasirane, ne smemo menjati pravac i nijednog trenutka ne odustajati, istakao je Šapić.

On je kazao da takodje treba raditi na medjusobnom uvažavanju i pružanju nesebične pomoći, čak i onima koji ne glasaju za SNS jer, kako je rekao, na taj način pokazujemo da razumemo sve svoje građane.

Šapić je dodao da narod prepoznaje zalaganje stranke kojoj pripada i to ume da ceni, a poverenje koje je narod ukazao SNS daje veliku odgovornost.

Srpska napredna stranka je postala organizacija koja trasira novi politički pravac i novu ideologiju, što nam daje ogromnu odgovornost da damo sve od sebe i da opravdamo poverenje predsednika Aleksandra Vučića, ali i građana koji nam pružaju ogromnu podršku, istakao je potpredsednik GO SNS.

Šapić je takođe dodao da Srbija mora da bude faktor stabilnosti za ovaj deo Evrope, da bude i vojno i ekonomski jaka jer to obezbeđuje mir na ovom prostoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 113 idi na stranu