Policija počela da kopa u maju: Nađeni delovi 3.787 kostiju; "Možda se neće završiti na toj brojci"

Policijski istražitelji su iskopali ispod kuće osumnjičenog serijskog ubice delove 3.787 kostiju, koje su deo ostataka 17 žrtava u Meksiko Sitiju.

Izvor: B92

Utorak, 15.06.2021.

06:30

Policija počela da kopa u maju: Nađeni delovi 3.787 kostiju;
EPA-EFE Sascha Steinbach/Ilustracija

Tužilaštvo u državi Meksiko, koja se graniči sa glavnim gradom ove zemlje, nagoveštava da se strašna otkrića možda neće završiti na ovoj brojci, preneo je "Gardijan".

Tokom iskopavanja koja su počela 17. maja, vlasti su kopale ispod podova kuće gde je osumnjičeni živeo, a sada planiraju da prošire kopanje ispod ostalih soba kuće koju je iznajmio.

Na mestu gde su skeleti, pronađene su lične karte i lična posedovanja ljudi koji su nestali pre mnogo godina, što bi moglo da znači da je niz ubistava počeo davno.

Meksičke vlasti nisu objavile ime osumnjičenog (72), jer po meksičkom zakonu, štiti se identitet osumnjičenog.

On će se pojaviti pred sudom za ubistvo poslednje žrtve - u pitanju je žena (34) čije telo je navodno raskomadao mesarskom testerom i noževima 14. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: