Danas se obeležava Dan Pošte Srbije VIDEO

Današnji dan, 7. jun, obeležava se kao Dan Pošte Srbije.

Izvor: B92, Prva TV

Ponedeljak, 07.06.2021.

20:03

Danas se obeležava Dan Pošte Srbije VIDEO
Foto: Printskrin/Prva TV

Njeno rukovodstvo svečano je obeležilo ovaj datum uz prezentaciju dostignutih rezultata, novih usluga i projekata.

"Za tri meseca, dobrim upravljanjem uspeli smo da stabilizujemo finansijske pokazatelje i stvorimo uslove da u narednom periodu poboljšamo materijalni položaj zaposlenih. Zaposleni su lice Pošte Srbije i samo ako su oni zadovoljni, gradjanima Srbije možemo da pružimo kvalitetnu uslugu što je apsolutni prioriteti osnova naših razvojnih planova", rekao je vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Djordjević na svečanosti koja je danas održana u PTT muzeju u Beogradu.

On je istakao da će glavni pokretači razvoja Pošte Srbije, kao društveno odgovorne kompanije, biti inovativne poštanske i logističke usluga zasnovane na digitalizaciji i zelenim tehnologijama.

Djordjević je, izmedju ostalog, najavio zamenu voznog parka ekološkim vozilima na električni i hibridni pogon, nove uniforme za zaposlene kao i uvodjenje "paketomata", uz poboljšanje uslova rada zaposlenih kroz renoviranje i modernizaciju pošta širom Srbije.

U PTT muzeju je otvorena i tematska izložba "Pisma i poštari 19. veka", u saradnji sa Muzejom knjige i putovanja Udruženja Adligat.

Opširnije u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: