Nedelja, 06.06.2021.

14:20

RHMZ upozorava; U Vranju voda do kolena

RHMZ upozorava da će do 15 časova na području Кolubarskog okruga i u oblasti Fruške očekuju pljuskove i grmljavinu sa pojavom grada.

Izvor: B92

RHMZ upozorava; U Vranju voda do kolena
Shutterstock/ND700

"Narednih sat vremena jaki konvektivni razvoji na području Кolubarskog okruga i u oblasti Fruške gore sporo će se premeštati na jug uslovljavajući mestimično pljuskove i grmljavinu sa pojavom grada kratkotrajno praćenih i olujnim vetrom", navodi se na sajtu.

U naredna dva sata na području cele zemlje mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a na području glavnog grada kiša je već počela.

U celoj Srbiji ne snazi je žuti meteo alarm, koji označava potencijalno opasno vreme.

Pljusak je oko 13.30 krenuo u Vranju, a za kratko vrema pala je veća količna vode, što je dovelo do toga da se na pojedinim ulicama stvaraju potoci.

Kako prenosi RTV Vranje, tokom oluje, na raskrsnici ulica Vule Antić i Karađorđeve palo je drvo nasrede kolovoza. Srećom, povređenih nije bilo.

Na društvenim mrežama kruže snimci iz grada, na kojima se vidi kako je nemoguće preći ulicu, jer voda doseže maltene do kolena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: