Žao nam je tviteraši - Ne može bez Rasima?

Beograd -- Kada je Rasim Ljajić potvrdio da se nakon 20 godina neće naći ni na jednoj ministarskoj funkciji u novoj Vladi, društvene mreže su "izgorele".

Izvor: B92
Podeli
Screenshot/TV Prva
Screenshot/TV Prva

Tviter je zbog toga bio zatrpan komentarima.

Nekadašnji ministar, u više sastava Vlade, tada je to obrazložio dvema činjenicama. "Prva je da sam to najavio pre dve godine, a druga učestale optužbe političkih oponenata da sam večiti ministar", rekao je tada Ljajić.

Takođe je rekao i da želi da se posveti jačanju partijske infrastrukture i da pripremi SDPS za nove izbore kad god da se dogode. "Tek posle tih izbora postoji realna mogućnost da budem ponovo deo buduće Vlade, naravno ako izborni rezultati to omoguće", zaključio je Ljajić.

Međutim, mediji su već "vratili" Ljajića na funkciju i to na onu na čelu Fudbalskog saveza Srbije, jer je fotelja prvog čoveka FSS ostala upražnjena nakon ostavke Slaviše Kokeze.

Kako se trenutno priča, glavni kandidat za prvog čoveka FSS je Rasim Ljajić, koji ima i neke svoje uslove što se tiče donošenja odluka. Ljajić je, kako pišu Novosti, pre nekoliko dana predložen od strane Novog Pazara kao idealno rešenje za prvog čoveka srpskog fudbala i tada je prvi put pomenut kao rešenje za predsednika FSS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 104 idi na stranu