Policajci prosipali fekalije na auto-kolonu, podignuta krivična prijava

Radnja osobe koja je 11. aprila oko 19 časova u bjelopoljskom naselju Rakonje prosula fekalije na vozilo u auto-koloni nije krivično dela, rekao je tužilac.

Izvor: Beta

Petak, 16.04.2021.

19:39

Policajci prosipali fekalije na auto-kolonu, podignuta krivična prijava
Deposit/ia__64

Iz Uprave policije su dodali da je protiv dva policajca koja su planom Centra bezbednosti Bijelo Polje bili raspoređeni na poziciji nadvožnjak Rakonje, podnesen predlog za pokretanje disciplinskog postupka zbog počinjene teže povrede službene dužnosti.

"Policija je prikupila obavještenja u odnosu na ovaj događaj od deset lica, te se intenzivno radi na utvrđivanju identiteta lica koje je vinovnik incidenta", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da je takođe, policija prosledila inicijativu Sudu za prekršaje u Bijelom Polju radi izdavanja naredbe za veštačenje DNK tragova sa predmeta izvršenja prekršaja koji su pronađeni i izuzeti sa lica mesta.

Snimak na kome se vidi da jedna osoba prosipa fekalije na auto-kolonu objavljen je na društvenim mrežama.

Auto-kolone se organiziju nedeljom, nose se crnogorske zastave i obeležja u znak protesta protiv "anticrnogorske Vlade".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: