Novine: "Herojska odbrana od NATO agresije"; "Lečić hoće na poligraf"

Dnevne novine u izdanju od srede, 24. marta pišu o godišnjici NATO agresije, ali i o slučaju prijavljenog silovanja za koje je optužen Branislav Lečić.

Izvor: B92

Utorak, 23.03.2021.

22:12

Novine:

"Politika" naslovnu stranu posvećuje godišnjici bombardovanja Srbije "Herojska odbrana od NATO agresije", kao i o epidemiološkoj situaciji u Srbiji "Kovid 19 za dan odneo 36 života".

"Blic" nastavlja pisanje o slučaju Branislava Lečića i Danijele Štajnfeld "Znaš li ti ko sam ja?", a piše i o vakcinaciji u Srbiji "Zašto vas ne zovu na vakcinu?".

"Novosti" pišu o lideru Stranke slobode i pravde "Đilas pokušava da ućutka "Novosti"", dok o godišnjici NATO agresije pišu "NATO hteo da gađa Vinču".

"Blic" o slučaju Lečić i Štajnfeld piše "Leka (ni)je kriv", dok o slučaju Veljka Belivuka piše "Zadrugarka reklamira klan Velje Nevolje".

List "Alo" piše "Lečić hoće na poligraf".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: