Poznato kad bi sve moglo da se otvori

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da će verovatno u sredu ili četvrtak biti održana još jedna sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.03.2021.

07:54

Poznato kad bi sve moglo da se otvori
Tanjug/Jaroslav Pap

Prema njegovim rečima,tada će se "staviti na sto" otvaranje restorana i tržnih centara pod određenim uslovima.

Vesić je danas za TV Hepi rekao da je siguran da će na neki način biti napravljen pomak i da će biti vraćene mere koje su na snazi bile do prošle srede, i koje je samo trebalo poštovati.

"Moj je stav i stav Beograda - poštujmo striktno postojeće mere, kažnjavajmo one koji ih krše organizovanjem žurki, kola (kod spomenika Stefanu Nemanji) i slično, kao i ubrzana vakcinacija", rekao je Vesić.

On je rekao da je igranje kola u subotu uveče kod spomenika Stefanu Nemanji, doživeo kao "poraz svih nas" i na neki način ruganje lekarima i svima onima koji se bore.

Kako je još rekao, potrebno je naći način da revakcinisani počnu normalno da žive.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: