Požar u Baču: Vatra progutala stanove 20 porodica VIDEO

Rano jutros došlo do požara na stambenoj zgradi u naselju Ekonomija 1 u Baču, a u požaru je izgorela gotovo cela stambena zgrada.

Izvor: B92

Petak, 23.10.2020.

10:23

Požar u Baču: Vatra progutala stanove 20 porodica VIDEO
Kesu01/depositphotos

U njoj je živelo 20 porodica, javlja portal nsuzivo.rs, koji navodi i da uzroci požara nisu poznati. Zamenica predsednika opštine Bač Marina Balaban kaže da je najvažnije da su svi meštani evakuisani i da niko nije povređen.

U momentu požara, kako kaže, u zgradi je bilo 27 osoba od koji 11 dece.

"Mi smo odmah krenuli u zbrinjavanje ljudi, žrtava nije bilo... Nažalost stanari zgrade su ostali bez svega što su imali", kazala je ona za TV Prva i dodala da im je obezbeđen smeštaj u hali sportova u tom mestu.

Nije htela da komentariše uzrok požara, rekavši da će sve detalje ispitati nadležni organi.

Inače, na lice mesta prvi su stigli vatrogasci iz DVD Bač, a ubrzo su im u pomoć pristigli pripadnici vatrogasne brigade iz Novog Sada.
View this post on Instagram

Jutros rano došlo je do požara na stambenoj zgradi u naselju Ekonomija 1 u Baèu, u požaru je izgorela gotovo cela stambena zgrada koja je bila dom za oko 20 porodica. Uzroci požara nisu poznati, a na svu sreæu ljudskih žrtava nije bilo jer su svi stanari evakuisani na vreme. Kako smo saznali u kabinetu predsednika opštine Baè, svi graðani koji su ovom nesreæenom dogaðaju ostali bez krova nad glavom privremno su smešteni u halu sportova u ovom mestu. Na lice mesta prvi su stigli vatrogasci iz DVD Baè, a ubrzo su im u pomoæ pristigli pripadnici vatrogasne brigade iz Novog Sada. Uzrok požara za sada nije poznat, a na licu mesta vrši se uviðaj. Meštani Baèa apeluju na pojedince i preduzeæa da ukoliko mogu pomognu porodicama koje su ostale bez krova na glavom.

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: