"Trojica uvaženih kolega izbila su iz džepa građana 2008. oko milion evra da bi se ova baraba izvukla" FOTO

Tatjana Macura, koja je na izbore izašla na listi UDS, reagovala je na vest o raspisivanju poternice za Miladinom Kovačevićem, zbog udaranja devojke.

Izvor: B92

Petak, 18.09.2020.

09:53

Printskrin: TV B92

Beogradski mediji preneli su vest da MUP traga za bivšim košarkašem Miladinom Kovačevićem zbog sumnje da je prebio devojku T. T.

Kovačević je široj javnosti postao poznat kada je 2008. godine u SAD brutalno pretukao studenta Brajana Štajnhauera, koji je zbog posledica prebijanja tri meseca proveo u komi.

Iako je bio uhapšen, i oduzet mu je pasoš kako ne bi mogao da napusti SAD, on je ipak uspeo da pobegne i to tako što mu je konzulat Srbije u Njujorku izdao privremenu putnu ispravu, sa kojom je napustio Ameriku i vratio se u Srbiju. Taj diplomatski skandal koštao je građane Srbije čak 900.000 dolara, koliko je država isplatila kao odštetu, a taj događaj u tom trenutku uticao je na odnose Srbije i SAD.

Macura je na svom nalogu na Tviteru reagovala upravo zbog toga, navodeći da su tri političara koja sada sede na vrhu opozicionih stranaka omogućila Kovačeviću da napusti SAD, što je našu zemlju koštalo skoro milion dolara i izazvalo diplomatski skandal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: