Nedelja, 23.08.2020.

16:03

Julija Timošenko pozitivna na koronavirus, u ozbiljnom je stanju

Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko pozitivna je na novi koronavirus i u ozbiljnom je stanju, izjavila je danas potparolka njene stranke Otadžbina.

Izvor: Tanjug

Julija Timošenko pozitivna na koronavirus, u ozbiljnom je stanju
Foto: EPA-EFE/ SERGEY DOLZHENKO

Timošenkova (59), koja je dva puta bila premijerka pre poraza na predsedničkim izborima 2010. godine, postala je prva visoka ukrajinska političarka koja je dobila kovid 19, prenosi Rojters.

"Njeno stanje je ocenjeno kao ozbiljno, i temperatura joj je 39 stepeni", rekla je portparolka njene stranke Otadžbina, ali je odbila da kaže da li je Timošenkova hospitalizovana.

U Ukrajini je ove sedmice došlo do naglog porasta broja infekcija, sa novih 2.328 slučajeva prijavljenih u subotu.

Ukupan broj infekcija dostigao je 104.958, a broj umrlih 2.271.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: