Zenica: Biznismenu zatvor zbog polnog odnosa sa detetom

Biznismen Refik Kurgaš osuđen je na sedam godina i šest meseci zatvora zbog krivičnog dela polni odnos sa detetom.

Izvor: B92

Subota, 15.08.2020.

13:33

Zenica: Biznismenu zatvor zbog polnog odnosa sa detetom
Ilustracija: Deposit photos/Jan Pietruszka

Kurgaš, koji je bivši predsednik Kantonalnog odbora Stranke demokratske aktivnosti ZDK, osuđen je u Opštinskom sudu Zenica nepravomoćno na sedam godina i šest meseci zatvora zbog krivičnog dela spolnog odnosa s djetetom.

Kurgaš je uhapšen u Visokom još 2017. godine u društvu maloletne 13-godišnje djevojčice s kojom se od ranije poznavao, a nakon sudskog procesa pred Opštinskim sudom u Zenici početkom avgusta izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od sedam godina i šest meseci.

Iz Stranke demokratske aktivnosti (A-SDA) ZDK su 2017. godine kazali kako je njegovo hapšenje bilo neugodno iznenađujuće i vrlo potresno te da će Refik Kurgaš završiti političku karijeru i zauvek izgubiti poštovanje ukoliko se navodi optužnice potvrde.

Tada su još naveli da za ovakva nedela ne sme postojati nikakav prag tolerancije.

Detalji presude još uvek nisu poznati javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: