Komšije prijavile da ne viđaju Nišliju - pronađen mrtav u stanu

Stariji muškarac pronađen je jutros mrtav u svom stanu u Prvomajskoj ulici u Nišu, pošto su komšije policiji prijavile da ga nisu videle nekoliko dana.

Izvor: B92

Utorak, 04.08.2020.

11:30

Komšije prijavile da ne viđaju Nišliju - pronađen mrtav u stanu
Ilustracija: Depositphotos/ emevil

"Beživotno telo muškarca pronađeno je po prijavi komšija. Više javno tužilaštvo je obavešteno o tom nemilom događaju", kazali su ageniji Beta u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je umro prirodnom smrću, verovatno još pre par dana pošto je njegovo telo pronađeno u fazi raspadanja.

Komšije kažu da preminulog, za kojeg navode da ima 85 godina, nisu videli poslenja četiri do pet dana.

Oni su rekli da su u poslednja 24 časa zvali sve nadležne službe jer se iz stana širio užasan miris, a jutros je stan obijen u prisustvu policije.

Prema rečima komšija, stariji čovek je poreklom iz Svrljiga, i živeo je sam u stanu, a ranije je, kako su dodali prodavao stare stvari na auto-pijaci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: