Ispovest Srpkinje iz Vuhana: Kao da je neko pucnuo prstima i sve je stalo; zaboravila sam da hodam VIDEO

Una Stojaković je iz Bora otišla u Kinu pre dve godine. Radovala se Kineskoj novoj godini kada je u toj zemlji slavlje pokvarila epidemija koronavirusa.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.04.2020.

19:31

Ispovest Srpkinje iz Vuhana: Kao da je neko pucnuo prstima i sve je stalo; zaboravila sam da hodam VIDEO

"Imate osećaj kao da je neko pucnuo prstima i sve je stalo. Grad je postao grad duhova. Jedino što sam mogla da čujem jesu kamioni koji su svakog jutra u pola pet zaprašivali i muziku koja kao da ide sa tim kamionima. Taj osećaj je jako jeziv", rekla je ona.

Una kaže da je nakon više od mesec dana prestala da broji dane. Česti su bili lekarski pregledi, koji su obavezni i danas.

U međuvremenu je stiglo lepše vreme i normalizacija situacije.

"Grad se puni ljudima, svi su srećni, nasmejani. Hodam. Posle 56 dana ja hodam. Ja sam zaboravila da hodam. To je osećaj koji ne može da se opiše", rekla je ona za TV B92.

Opširnije u video-snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: