Aktuelno 4

06.05.2024.

18:00

Sin Nikolasa Kejdža pretukao majku FOTO

Veston Kejdž, sin Nikolasa Kejdža, optužen je da je pretukao svoju majku, Kristinu Fulton, koja je viđena s modricom na oku i nekoliko modrica na licu.

Izvor: Index.hr

Sin Nikolasa Kejdža pretukao majku FOTO
Profimedia

Podeli:

Izvori iz policije rekli su za TMZ da se sumnja da je Veston napao svoju majku, a incident se dogodio prošle nedelje, kada je Veston bio u Kristininom domu u Los Anđelesu. Veston i Kristina navodno su se prvo verbalno sukobili, a potom i fizički.

Izvori tvrde da je hitna pomoć poslata po Kristinu, ali da niko nije prevezen u bolnicu. Takođe, navodno je tuča bila dovoljno ozbiljna da policija istražuje kao moguće krivično delo, a izvori tvrde da još niko nije uhapšen jer je Veston već otišao kada je policija stigla.

Profimedia

Kristina, izvori tvrde, pokušavala je da uteši svog sina koji se suočavao sa nekim emocionalnim problemima, nakon čega je došlo do navodnog sukoba, ali ona negira da je bilo svađe i traži privatnost.

Kristina je fotografisana u nedelju na parkingu, a na slikama se mogu primetiti modrice koje prekrivaju njeno lice. Inače, 33-godišnji Veston  je u prošlosti lečen zbog problema sa mentalnim zdravljem, a 2011. je bio na bolničkom psihijatrijskom lečenju nakon nasilnog incidenta u Los Anđelesu.

Profimedia

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: