Restart: O2.TV je sad B92

Od danas u 16 sati O2 televizija ponovo postaje B92.

Izvor: B92

Nedelja, 01.03.2020.

13:31

Restart: O2.TV je sad B92

Novi, moderan grafički dizajn i logo televizije pratiće osvežen programski koncept - savremen - raznovrstan, za svačiji ukus i za svaki uzrast.

Tim povodom kreativni tim televizije osmislio je - zanimlljivu kampanju koja je izazvala veliku pažnju javnosti u proteklih nekoliko dana.

Bogat sportski, serijski I filmski sadržaj biće okosnica B92 televizije, na kojoj ćemo pratiti najatraktivnije utakmice domaćeg i svetskog sporta kao i poslednje, najveće holivudske filmske naslove.

Gledaoci će tako već od večeras imati priliku da uživaju u čak dve sjajne utakmice: Crvena zvezda – Partizan u 18 časova i Crvena zvezda - Cedevita Olimpija koja je na programu u 21h.

Ljubitelje dobrog filmskog programa očekuje fantastičan bioskopski repertoar. Hitovi kao što su "Hobit", "La La Lend", "Igra gladi", "Džon Vik", "Spektar" samo su deo ambicioznog plana kuće kada je reč o ovom programskom segmentu. Neće izostati ni čuveni klasici poput "Ratovi Zvezda", ciklus filmova o Džejmsu Bondu, a najmlađe očekuju epizode omiljenog "Sunđer Boba" i popularnih "Pingvina". Sledećeg vikenda, 7. i 8. marta startuje i kultna serija "Vratiće se rode" koje će se prikazivati svakog vikenda u terminu od 19 časova.

Informativni program B92 činiće standardne kratke vesti "Presek", vesti u 16.00 i 23.15 kao I emisije "Fokus", "Osvrt" i "Stav".

Sigurni smo da će publiku obradovati povratak autentičnog naziva, ali u novom ruhu, i da će uživati u pravom programskom osveženju čiji će sadržaj ići u korak sa svetskim TV stanicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: