"Kenedi je likvidiran, da li se može likvidirati i gospodin Dodik?" - policija istražuje pretnje VIDEO

Policija Republike Srpske istražuje pretnje smrću upućene srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku.

Izvor: B92

Petak, 28.02.2020.

10:11

EPA-EFE/Andrej Cukic

Pretnje smrću Dodiku upućene su tokom gostovanja predsednika PDP-a Branislava Borenovića u programu BN televizije, objavila je banjalučka ATV, a prenosi RTRS.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske poručili su da će "preduzeti sve zakonom predviđene mere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog slučaja, te o svemu obavestiti nadležne organe", objavila je ATV, prenosi Sputnjik.

Gledalac koji se uključio u emisiju telefonom i predstavio kao Savo iz Nemačke, postavio je Borenoviću pitanje: "Nekadašnji predsednik SAD Kenedi je likvidiran, da li se može likvidirati i gospodin Dodik?".

I Borenović i voditeljka emisije Suzana Rađen Todorić reagovali su rečima da takva pitanja nisu primerena, te da ih gledaoci više ne postavljaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: