Direktan sudar autobusa i kamiona u Abu Dabiju, šestoro mrtvih

Šestoro ljudi je stradalo, a 19 je povređeno kada su se sudarili autobus i kamion na glavnom putu u Abu Dabiju, saopštila je policija.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.01.2020.

15:34

Direktan sudar autobusa i kamiona u Abu Dabiju, šestoro mrtvih
Ilustracija: Depositphotos/ monkeybusiness

Policija Ujedinjenih Arapskih Emirata je na svom Tviter nalogu objavila snimke nesreće sa nadzornih kamera, na kojima kamion sa 18 točkova naglo koči zbog belog automobila koji izleće ispred njega, i dok ga neki automobili obilaze, vidi se minibus koji nije uspeo da zakoči na vreme i udara u zadnji deo kamiona.

Policija je saopštila da je nesreća posledica "nepromišljenog ponašanja" vozača u belom automobilu koji je presekao vozača kamiona, prenosi AP.

Hitna pomoć je žrtve i povređene prevezla u bolnicu, dok je policija radila na cišćenju puta, prenose lokalni mediji.

Ove nedelje, policija u Abu Dabiju pokrenula je kažnjavanje agresivne vožnje i nepridržavnje propisane udaljenosti između automobila od najmanje dve sekunde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: