Monikina majka obratila se osumnjičenom otmičaru: Dosta si je maltretirao, pusti je VIDEO

Majka dvanaestogodišnje Monike Karimanović, koja je nestala pre sedam dana i za koju se sumnja da ju je oteo serijski silovatelj, obratila se otmičaru.

Izvor: B92, Prva

Četvrtak, 26.12.2019.

10:40

Monikina majka obratila se osumnjičenom otmičaru: Dosta si je maltretirao, pusti je VIDEO
Screenshot/TV Prva

Ona je uživo, u Jutarnjem programu TV Prve, izjavila da se oseća nemoćno i da nema više snage. "Želim svoje dete natrag", kazala je ona. Rekla je i da ih je posetio direktor policije, koji im je rekao da policija veruje da je Monika živa.

Na pitanje da li bi želela nešto da poruči Ninoslavu Jovanoviću, serijskom silovatelju za kog policija veruje da je oteo njenu ćerku, ona je rekla:

"Da ima samo malo srca da pusti moju ćerku. Ako taj čovek ima dušu da pusti moju ćerku - dosta sam te maltretirao, idi kući majci i ocu", rekla je majka Monike Karimanović, koja je nestala rano ujutru 20. decembra na putu do škole, od kada joj se gubi svaki trag.

Kasnije će se ispostaviti da je otprilike u vreme njenog nestanka, nestao i Jovanović, javnosti poznat i kao Malčanski Berberin - višestruki silovatelj i pedofil. MUP je juče uputio apel građanima sa slikom, uz napomenu da se traga za tom osobom.

Potraga za Monikom traje već danima i u nju su uključene sve raspoložive i specijalne jedinice MUP-a, uključujući i pse tragače i helikoptere. U jučerašnjoj akciji MUP je objavio i snimke pretresene kuće za koju se veruje da ju je koristio Jovanović i u kojoj su, kako je rečeno, nađeni dokazi da je u njoj bila i Monika.

Opširnije u VIDEO-prilogu. Izjavu Monikine majke poslušajte od 16. minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: