Srpski carinici raspakovali "poklon" i umesto viskija pronašli kamagru

Carinici su na prelazu Horgoš zaplenili 50 kutija sa ukupno 350 kesica kamagre.

Izvor: B92

Sreda, 04.12.2019.

12:38

Srpski carinici raspakovali
Ilustracija: EPA/CJ GUNTHER

Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu, na izlazu iz zemlje, stigao autobus švajcarskih registarskih oznaka, koji saobraća na liniji Golubac-Bazel.

Na pitanje da li imaju nešto za carinjenje vozači i putnici su rekli da nemaju ništa sem ličnog prtljaga, saopštila je Uprava carina.

Tokom detaljnog pregleda autobusa, u prikolici za prevoz prtljaga pronađen je pravougaoni paket uvijen u ukrasnu foliju, za koji se kao vlasnik javio 31-godišnji putnik iz Grocke, tvrdeći da je reč o viskiju koji nosi na poklon.

Carinik je ipak želeo da vidi sadržinu "poklona", zahtevajući da ga putnik otvori. Sve dok to nije i učinio putnik je insistirao na tome, da je u kutiji viski i da nema smisla kvariti upakovani poklon, cepajući ukrasni papir.

Ispostavilo se da je sumnja carinika bila opravdana, jer kada je "poklon" konačno raspakovan, ispostavilo se da su u njemu umesto flaše viskija kutije kamagre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: