Kapetan aviona "Britiš ervejza" ispraznio avion na zagrebačkom aerodromu

Kapetan aviona "Britiš ervejza", koji je bio spreman za poletanje sa zagrebačkog aerodroma, naložio je da se letilica isprazni, zbog "nedozvoljenog predmeta"

Izvor: B92

Sreda, 20.11.2019.

13:22

Kapetan aviona
Stringer/Getty images/Ilustracija

Kapetan je, prenosi portal Index, naložio i dodatan pretres svih putnika, nakon što je jedna putnica prijavila posadi da je videla nedozvoljeni predmet u kabini.

"Nakon ukrcavanja putnika u avion 'Britiš ervejza' na letu Zagreb - London, jedna od putnica je u (utorak) u 17.57 sati obavestila posadu da je videla nedozvoljeni predmet u kabini aviona. Kapetan je zatražio dodatni pregled putnikam njihovih ručnih prtljaga i kabine aviona, što je i učienjeno u skladu s procedurom", rečeno je portalu sa zagrebačkog aerodroma.

Istaknuli su da nakon pregleda putnika, prtljaga i kabine, nije pronađen nikakav nedozvoljeni predmet.

"Pregled je završen u 19.10 sati i avion je u 19.25 poleteo za London", stoji u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: